S200

S200

Kompaktiški elektra varomi padėklų keltuvai

 „CESAB S200“ elektra varomų padėklų keltuvų asortimentas buvo sukurtas vidutinio intensyvumo darbams; labai paprastas ir saugus naudoti. 5 taškų važiuoklės konstrukcija užtikrina puikų stabilumą ir valdymą net ant rampų ir nelygių grindų. Centrinėje vairalazdė ir mažas apsisukimo spindulys leidžia lengvai manevruoti abiem kryptimis. Ergonomiška vairalazdė apjungia visas vairavimo, kėlimo ir nuleidimo funkcijas, o žemas kėbulo dizainas ir platus stiebas leidžia gerai matyti šakes. Prieiga su PIN kodu leidžia nustatyti individualius parametrus ir gali būti sukonfigūruota taip, kad pritaikytų keltuvą prie vartotojo vairavimo galimybių ar specifinių apribojimų darbo vietose. Jis taip pat apsaugo nuo neteisėto technikos naudojimo. Didelis saugos mygtukas viršuje neleidžia vartotojui įstrigti tarp sunkvežimio ir kliūties, nes jį paspaudus iškart pakeičiama važiavimo kryptis.
Kalbant apie krautuvų operacijų poreikius, „CESAB S200“ variklinių krautuvų asortimentas gali tapti sėkmingo verslo priežastimi. Dėl savo kompaktiškos konstrukcijos, kurią sudaro žema ir suapvalinta važiuoklė su centre sumontuota vairo svirtimi, „CESAB S200“ asortimentas užtikrina puikų manevringumą, kad padėklų tvarkymas būtų tikrai lengvas.
Nuo mažmeninės prekybos iki didmeninės prekybos, gamybos iki platinimo – „CESAB S200“ asortimentas siūlo lankstų sprendimą visoms krautuvų reikmėms, taip pat apverčiamos platformos ir unikalios vairalazdės parinktį, jei jūsų pritaikymui reikia ilgesnių kelionės atstumų (1,0–1,4 t modeliai).

Specifikacijos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
JŪSŲ VARDAS, PAVARDĖ / ĮMONĖ