S010i

S010i

Mechanizuokite savo darbą!

Ženkite pirmąjį žingsnį mechanizuodami savo veiklą naudodami „CESAB S010i“ keltuvą. Darbas rankomis yra didžiausia raumenų traumų darbo vietoje priežastis, šios traumos sudaro daugiau nei 1/3 visų su darbu susijusių ligų.

Su „S010i“, „CESAB“ sumažina atotrūkį tarp rankinių arba pusiau rankinių krautuvų ir brangesnių elektrinių krautuvų. Išskirtinai kompaktiškas „CESAB S010i“ siūlo geresnę ergonomiką ir greitesnį padėklų tvarkymą už labai prieinamą kainą. Ličio jonų akumuliatorius su įmontuotu įkrovikliu užtikrina maksimalų pasiekiamumą, nes keltuvą galima įkrauti iš bet kurio sieninio lizdo.

„CESAB S010i“ siūlo visus pilno dydžio padėklų keltuvo privalumus: automatinis važiavimo greičio sumažinimas virš 300 mm kėlimo aukščio, o krautuvas automatiškai sumažina greitį posūkiuose. Maksimalus saugumas eksploatacijos metu! Be to, minkštas sustojimas, kai stiebas pasiekia maksimalų kėlimo aukštį, apsaugo nuo stiebo siūbavimo.

Išsamus stiebo sijos likutinių galių nurodymas užtikrina, kad krovimo metu naudotojas neviršys maksimalios leistinos apkrovos.

„24V-60Ah“ ličio jonų baterija užtikrina išskirtinį savarankiškumą.

Specifikacijos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
JŪSŲ VARDAS, PAVARDĖ / ĮMONĖ